Ressource verf: luxe wandafwerkingRessource verf: luxe wandafwerkingRessource verf: luxe wandafwerkingRessource verf: luxe wandafwerkingRessource verf: luxe wandafwerkingRessource verf: luxe wandafwerking

Ressource verf: luxe wandafwerking

Het aanbrengen van Ressource verf is onze specialiteit

VeVo Painting is gespecialiseerd in het aanbrengen van Ressource verf, een luxe en hoogwaardige wandafwerking. Ressource is een eeuwenoude Franse kalktechniek, waarmee we een exclusieve en authentieke uitstraling aan uw interieur geven. 

Subtiele structuren en effen tinten
Ressource beschikt over twee bijzondere productlijnen; kalkverf (ook wel effectverf genoemd) en effen tinten. 

Met de effectverven van Ressource op basis van kalk creëren we subtiele structuren op uw wanden en plafonds, met als resultaat een authentiek sfeer. Door de kalk oogt het geverfde oppervlak heel mat; dit geeft het de typische exclusieve uitstraling. De effectverven kunnen met verschillende technieken worden aangebracht, waaronder de kwasttechniek en de spateltechniek. De kalkverven zijn beschikbaar in honderden kleuren. 

Naast de sfeervolle kalkverven bevat het assortiment van Ressource honderden effen verftinten, voor een strak en stijlvol accent. Beide lijnen zijn verkrijgbaar in poedermat, zijdefluweel, zijdemat‚ mat en Iakverf.

Kleuradvies op maat
VeVo Painting adviseert u natuurlijk bij het kiezen van materialen, effecten en kleuren, welke u kunt zien op grote panelen in onze showroom. Tevens beschikken we over handgeschilderde stalen die u mee naar huis kunt nemen.

Toonaangevend
Ressource is eeuwenoud, maar terug van weggeweest. Kleurenarcheoloog Patrick Baty en toonaangevende designers zoals Philippe Model, Robert Gervais en Serge Bensimon werkten aan en met collecties van Ressource.

Ressource: zeer onderhoudsvriendelijk
Ressource verven zijn zeer onderhoudsvriendelijk. De kalkverven geven niet af en zijn water- en vetafstotend. De effen tinten zijn afwasbaar, ideaal voor bijvoorbeeld keukens en badkamers. 

Milieuvriendelijk
De producten van Ressource zijn geproduceerd met respect voor mens en milieu. Ressource ontwikkelt innovatieve verven die op ecologisch en technisch vlak verder gaan dan de wettelijke voorschriften. AI onze verven vallen binnen de voorgeschreven standaarden met betrekking tot vluchtige organische stoffen.

Ondersteunende producten van Ressource
Naast de kalkverf en effen tinten beschikt Ressource ook over buitenverf voor muren en kozijnen en een collectie meubelpatina. Verder biedt Ressource schilders verschillende ondersteunende producten om eindresultaten te optimaliseren. Dit resulteert bijvoorbeeld in veegvrije wanden en plafonds, optimale hechting op alle oude en nieuwe ondergronden, minimale ‘vergeling’ van schilderwerk, verdoezelde oneffenheden en een superieure dekking. Daarom werken echte schilderprofs graag met Ressource!

Opleidingen
De trainingen en opleidingen van Ressource worden ontwikkeld door Myriam Gevaert‚ één van de beste decoratieschilders van Europa. De schilders van VeVo Painting volgden deze opleidingen en verschillende vervolgtrainingen om de authentieke én nieuwste verftechnieken te (blijven) beheersen.

Geïnteresseerd in Ressource Verf?
Heeft u interesse in de Ressource schildertechniek? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Email: info@vevopainting.nl
Telefoon: 0299-350523 / 06-20741995